4/24/2008

Joda, æ lev...


Okei, skal offesielt innrøm at æ e tidenes dårligste blogger.
Men her kommer ei lita oppdatering på ka æ egentli driv me.

Sia januar har æ stort bare kosa mæ her i varme, vakre og fantastiske Salvador. Bor me 3/4 engelskmenn og en brasilianer: Dan, Ross, Chris, (Brendon no og da) og Murilo. De e topp, vi har det riktig så trivelig her i toppetasjeleiligheta i Rio Vermelho, nærmere bestemt Cardeal da Silva.
Skal riktignok ikke bo her så mye lengere, huset e solgt, så vi må flytt i slutten av mai.
Dette e linken til salgsannonsen, mange finfine bilda av huset, den fabelaktige balkongen og den fantastiske utsikta.

http://www.pp-bahia.com/?property=Penthouse&location=Rio%20Vermelho&city=%20Salvador&state=Bahia&country=Brazil&z=res&z2=det&pid=360Har bl.a. vært karneval i februar, har skreve et reisebrev fra det som ligg ute på www.ungdomma.no. E i ferd me å skriv to reisebrev til, bl.a. om jobben æ har her.

Jobba i et prosjekt som heite Didá som hold til i gamlebyen, Pelourinho. Hovedarktiviteten i prosjektet e ei trommegruppe for jenta, nokså likt Olodom. I tillegg til dette har de tilbud om endel gratiskurs, bl.a. dans, hiphop, musikk og engelsk. Æ jobba da der som engelsklærer for rundt ti unge jenta og voksne dama, nåkka som e innmarig arti og spennanes. Det e så mange fantastiske menneska der og de sett så innmarig stor pris på å lær. Jobba ilag me ei amrikansk jente som heite Trent som også e her for å gjør frivillig arbeid.
De har åpne øvelsa i gata utfor kvær tirsdag og tosdag. Det e fantastisk å se på, ikke bare spælla de tromma heilt fantastisk bra, men de har også koreograferte dansa som de dansa mens de spælla. Utrulig!

Et bilde av mæ og ei av studentan mine og et av trommisan i aksjon.Har hatt besøk av ho mor i to uka nettopp, ho reiste hjem i går. Har hatt veldig, veldig fine daga!! Utrulig arti å få vist fram fantastiske Salvador til nån hjemmefra.
Legg ut litt bilda fra ferien vårres...

Chris, mæ, Dan, mamma og Brendon.
Ellers e livet fint, kosa mæ i sol og varme med gode venna.


6 kommentarer:

Jrgn sa...

Jeg vil gjerne ha den leiligheten! En kommentar fra Jørgen på eget initiativ!

Astri sa...

så fint at du ville legg igjen en kommentar på egen initiativ, Jørgen, det sett æ veldig stor pris på!!

Anonym sa...

no blei æ ikke lite misunnelig!! :) ser helt fantastisk herlig ut å vær der :):):) og du nyt tida max ser d ut som og vil æ tru - kjenn æ dæ rett ;) kLæm:)eirin

Kamilla sa...

astri du lever fremdeles i bloggverden; imponerende. siste bildet ditt så fantastisk digg ut!!! shitt jeg får rett og slett gåsehud av tanken på salvador. du er heldig! lev livet snurra:) klem klem!

Karen sa...

Fantastisk med bilder! Savner deg sånn!

Marius sa...

jøss;)
flott at du lever og har det bra;D

når kommer du til Noreg igjen?