1/16/2008

Salvadooooor!!

Tilbake, at last.
Har det sykt bra.

Har tilbrakt de siste dagan med Linda, som har vaert her i jula, og som blei ei uke ekstra for aa heng med mae:) I tillegg har vi vaert med Max, en kompis av Ross som ae bor med. Han e paa besok her ca en mnd. til. Arti fyr:)

I gaar va vi i Arembepe, en fantastisk hippielandsby en time herfra. Har vaert der en gang for, men denne gangen kontakta vi lokalbefolkninga, va ilag med de og fikk sett kordan de lev. Ingen elektrisitet, hus med palmegreina som tak og et liv uten antydning til stress. Menn med rastahaar nedfor rompa som sitt aa "lima" i skyggen av en palme og ser utover havet.
Fantastisk dag med masse inntrykk. Skal definitivt tilbake aa vaer ei helg.

Ellers e leiligheta fantastisk. Den ligg paa toppen av ei stor blokk i bydelen Rio Vermelho, faktisk i 20 etg. Har utsikt over heile byen, ser soloppgangen paa den eine sida og solnedgangen paa den andre. Har et lite rom og et lite bad, med andre ord alt ae treng for aa ha det fint. Va godt aa see de tre guttan ae skal bo med og, bra folk.

Bilda kommer seinere, forhaapentligvis ikke saa lenge til vi igjen har nett i leiligheta.

AXÉ!!

8 kommentarer:

Karen sa...

åååååååååå jeg døøøøøøøøøøør.....

Jeg vil også!!!

Godt du er vel fremme. Savner deg. Hils så masse til alle kjente!

IngRid sa...

Håper du har det bra, Astri. Tenker på deg!

Anonym sa...

En liten hilsen fra Skjerstad... Nå har vi(mamma Hildur og jeg) zoomet oss inn på Google Earth,- og fant til og med Arembepe... Veldig bra bilder fra Salvador, så med litt mer nøyaktig adresse, hadde vi sikker funnet huset/ blokken der du bor.. Var det noen som sa at verden er stor? Ha det godt.

Liv

IngRid sa...

Astri! Gratulerer så mye med dagen! Endelig 21 på deg også;) Håper du får en fortreffelig bursdag i Salvador og at du har det strålende:) Glad i deg!

Anonym sa...

Hei Astri
Flott å lese om at du har det bra. Lykke til med det du skal drive på med!! Hjemmetjensten i Skjerstad takker for innsatsen din i høst og fram til du reiste! Alle ønsker deg hjertelig tillykke med dagen i dag!!!
KLem fra Unny

Anonym sa...

Hei Astri=)
Gratulerer med 21 års dagen din:D
Håpa du har d fint nerri Brasil, så håpa æ du får det fint ræsten a tia du skal vær dær åsså=)
Så du får no kos dæ;D
Hilsen Ingunn=)

Anonym sa...

Heeey!
Ehem. Gratulerer med overstått...;)

OG tusen takk for sist!:) Håpa tuen gikk knirkefritt. Va så utrolig koselig og kult at dåkker kom og vi fikk en skikkelig kveld/natt ute ilag. Staselig. Hils max, igjen. :-)

E blei plustelig syk med oppkast, feber og det som verre e. Møkkakjedelig. Sykehus, antibiotika og anna ulumskheta. Men, nu begynn det å kom se og imorra kommer the man så da blir det ordnings! yeah! Blir kos.

Kos de videre i byen som virka så underbar. Snakkes plutselig i Norge:)

Stor klem

Karen sa...

Gidder du å oppdatere eller?
Det er noen som lurer på hvordan du har det, nemlig.
suss