11/01/2007

Skjerstad



Det e kanskje på tide med et lite livstegn igjen.
Æ e hjæmme på vakre Skjerstad igjen. Jobba, syng, trena og kosa mæ.
Har nettopp hatt konsert med Breivik sangerlag, altså koret æ syng i, og Ola Bremnes med band. Fantastisk opplevelse på alle måta. D e godt å stå i et kor å kjenn at gåsehuden kommer smyganes.
Hjemmetjenesten e også en vældi fin jobb å ha når man bor her hjemme. Fantasisk mange hyggelige gamle menneska som bor rundt om kring. Godt å kjenn at man gjør nåkka som e viktig for nån andre.

Så reis æ altså bort igjen ganske snart. Skal tilbake til Salvador, Brasil 12. januar etter planen. Men tørr fortsatt ikke å tru HEILT på det, styra med visumsøknad og anna papirarbeid no.
Planen der nede e å bo med tre kompisa av mæ i ei visstnok fantastisk leilighet og jobb som lærer og instruktør for barn og unge som bor i favela, altså slum/ghetto. Utruli spennanes, gleda mæ stort.
Så, for de av dokker som bor i Oslo, så stikk æ innom en liten tur før æ fær, kommer den 10. januar etter planen.

Håpa dokker alle har det bra!

Axé amigos!

2 kommentarer:

Karen sa...

Skulle du ikke komme innom i desember en tur, egentlig?

Kamilla sa...

Astri!! æ savna dæ! det var rart å se livstegn på denne bloggen igjen du:p men hvem skal du bo hos da? og hvor lenge blir du? jeg og hun jeg bor med snakker om å dra ned en tur vi å, men i såfall reiser vi i romjulen og blir tre uker. men dærsken, sykt missunnelig på deg som har planene (nesten) klare! kan ikke tenke meg noe herligere sted å befinne seg akkurat nå, enn på stranden i salvador. mm.