4/30/2008

Astris tid i Brasil i bilder...

Jadda, veit at æ imponera STORT her no, nytt innlegg under ei uke sia sist.. Sånn går det når man e litt lat og sitt inne me dataen store dela av dagen. Har forresten tenkt å gjør nå med det i nærmeste framtid og.. på tide å lev livet her nede litt til før æ kommer hjem til Noregs land.
Og ja, æ kommer hjem, for de som ikke trudde det. Slutten av juni før min kjære brors fantastiske bryllup. Tar bare en liten snartur innom England og Chris sin familie først, så e æ tilbake.

Mens æ har vært her har æ hatt bursdag, det vært karneval igjen, det har vært god stemning i leiligheta x-antall ganga,æ har møtt masse fantastiske menneska, reist til São Paulo og Rio de Janeiro og hatt besøk av ho mor.


BURSDAG!

Da æ kom hit og flytta inn me engelske folk fant æ ut at den 21. bursdagen visstnok e en big deal, veldig big deal. Så det blei bursdagsfest på balkongen me ballonghatta og selskapsleka. Meget minnerik dag!
Åsså har æ fått mæ tattoo...ooo, beinharde Astri har tatt enda et steg i nålaskrekken og blitt stempla x-antall ganga me nål på et av de ondeste stedan på kroppen. ANKEL. Dokker ana ikke kor tynn huden e rundt det området... Værtfall hvis man har en smerteterskel lik min når det kommer til nåla...
Dette skjedde til og med på min bursdag...Jaaaaaaau!!

KARNEVAL!KARNEVALTID I LEILIGHETA!SÃO PAULO OG RIO DE JANEIRO!


Æ og Max, min gode engelske kompis, la ut på langtur til São Paulo og Rio de Janerio i mars. Hadde to fantastisk artige uka, først bodde vi finfint hos en familie i São Paulo, møtte to fantastiske jenta fra Wales og fro de me i MAXTRI TOURS og Team High Fumf, heilt opp til Rio.


Max og Chocito, den fantastisk puddelen (ja, det e faktisk mulig å møt en puddel me personlighet selv om det e sjeldent) til fam. Martins. Området der huset demmes e, omentrent en time fra São Paulo sentrum.

Syykt store São Paluo...
...og så Rio...

Bussturen hjem va et heller spennanes kapittel som satt tålmodigheta på prøve. Blei lova 24 timer tur fra Rio til Salvador, men endte med 32 tima til slutt. For å forklar i korthet:
  • Dårligste bussen æ har sett på lenge
  • Overfull
  • Konstant air condition som ikke gikk ann å skru av, har aldri i mitt liv frøse så mye, til slutt dekte vi oss med avispapir for å unngå sjelvinga. Lova, vi så ut som orntlige uteliggera. Og æ kan meld om at avispapir faktisk varma ganske bra. Eineste problemet e at det dett ned heile tida... Men så va nabodama så snill at ho gav oss et teppe så vi overlevde natta.

I tillegg va den så skitten på slutten at det va heilt forferdelig. Kom hjem me loppestikk (eller ka d no va...) over heile kroppen.
Men vi kom oss hjem!! Har aldri vært så gla for å kom hjem i heile mitt liv.


Alt i alt, en meget vellykka ferie!
Ellers e livet fint, det e mange folk her store dela av tida, døran e alltid åpen!

...og sola skinn...


6 kommentarer:

Magnhild sa...

Hei Astri!
Snubla over bloggen din i dag. Ser ut som du har det fint!
Skulle gjerne vært ute i verda eg også, og ikkje heime på hybelen med en heimeeksamen å skrive ferdig før fredag.
Klem klem

IngRid sa...

Åh! Astri, så bra at du har det fint! Men skal bli fint å få deg tilbake til moderlandet også...Håper vi sees i sommer:)

Mildrid sa...

Herlig innlegg Astri, med bilder og fortelling og alt! Håper du opprettholder trenden! Og håper vi får til å treffes i sommer! Fått svar fra Reiulf?

Karen sa...

fantastisk. Jeg har venta på at du skule få axé på foten, og nå er det gjort. Jeee:) Det skal vi feire med å være blodgivere når du kommer hjem!

Husk å holde av tid til meg i sommer da! Så må vi finne ut av hva vi skal gjøre! love

Unknown sa...

OMG astri! Eg og vil!!
Det e godt å vite at vi har en representant ute i den store verden som opplever litt..!

Jeg er så klar for å henge med deg i sommer. Håper virkeli jeg får muligheit til det!
Kos deg max videre!

Takk for superkoseli prat på facebookchatten. Digger deg!
KLemm

Elise Pernille sa...

du e faktisk fantastisk dårlig til å blogg. i'm serious.