3/25/2007

Livet i Salvador


Thiago

Har laga en bildereportasje om en gutt fra Savador som heite Thiago som skata og boksa. Utfordranes å skule føll en person som ikke snakka nåkka engelsk en heil dag. Særlig sia portugisisken min e ikke heilt på topp enda. Æ og Kamilla va me han rundt store dela av Salvador, va til og med hjæmme hos han spiste middag.
Han e vældi dyktig, da vi kom inn på skateparken lyste øyan til ungan opp. Ser på mange av bildan kor stort forbilde han e for de.


São Joaquim

Sør-Amerikas største marked (sies det) va en usedvanlig opplevelse for alle sansan. Må legg ut et par bilda derfra og.10 kommentarer:

IngRid sa...

Fine bilder ass! Godt å se at du har det bra og lærer masse spennende ting:) Savner deg!

Astri sa...

Tusen takk Ingrid:) Blir glad for å hør det. Håpa du og har det bra, æ har det fint hær nede. Kosa mæ så masse. Savna dæ og!

Rudi sa...

Hei Astri! Flotte bilda :) Gleda mæ at du har det bra! Savna dæ masse, og gleda mæ til å se dæ igjen!

Mette sa...

Hei! saaaaaavna dæ stort no;) gla før å hør at du har d bra! men, savna en viss mail:p smask

Anonym sa...

Heii :D Flink no eller? Så fine bilda, og fint at du har d bra! Fikk kort fra dæ idag, forresten!Koseli =) Gla i dæ!

Anonym sa...

heisann søster!
godt å se at du har d fint der nede. sinsykt bra bilda du har tatt.., æ å ho anki stikk hjem til skjerstad på påskeferie i dag. kanskje vi kan snakkes litt på telefon i påska..? ta vare på dæ sjøl. bror.

Anonym sa...

Hello good morning happy day! (sitat fra en kompis. Du får mye oppmerksomhet i USA hvis du sier det til alle du møter =D )

Dokker e no alle plassan =D Akkurat svima innom sia til ho Mette og då kjæm en jo fort inn på di også =)

Virke som du har det bra. Fortsett med det, og så må du bli med på sommerleir 15-17.juni på Vatnlia. JAAA. Driver å jobber med deg, mette og Kristin. Det hadde vært så kult og hatt dere med på leir igjen =)

klem
SuperSilje =)

Unknown sa...

Hei søster,
Så fine bilda! Og fint kort vi fikk :) Det ser helt knall ut å vær der, e ganske misunnelig. Klæm

Anonym sa...

-yo-
Sykt bra bilder. Ser heilt herlig ut!
Kos deg masse.

Anonym sa...

Halla vennen min! Må jo skrive en kommentar eg og når du på det groveste krever det... neida! sykt kjekt å se bilder og å lese at det går bra med deg! savner deg veldig, og gleder meg veldig til du kommer hjem igjen! Men kos deg i Salvador mens du er der... glad i deg!